หัวข้อ : สหสาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ ได้จัดการบรรยายพิเศษ

สหสาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ ได้จัดการบรรยายพิเศษ หัวข้อ “Transferase activity of lactobacillal and bifidobacterial beta-galactosidases with various sugars as galactosyl acceptors towards the formation of galacto- and hetero-oligosaccharides” โดย Dr. Thu Ha Nguyen (Institute of Food Technology (LMT), University of Natural Resources and Life Sciences, Vienna ) ในวันอังคารที่ 12 กรกฎาคม 2559 เวลา 10.00 - 12.00 น. ณ ห้องประชุม 1 - 101 ชั้น 1 บัณฑิตวิทยาลัย

โพสต์เมื่อ : 12 กรกฏาคม 2559

0 s.